tisdag 14 juni 2011

Festen är över för den här gången.

 
Ozzy Osbourne
Mannen, myten och Rock legenden Ozzy Osbourne avslutade Sweden Rock Festival med dunder och brak i lördags. Det är inget större fel på den gubben efter 30 år i branchen. Fullt ös från allra första början. -Make some noise out there!!! I can´t fucking hear you!! skrek han. Sedan blev det full fart med låtar som ”I don’t know”, ”Suicide solution”, ”Mr. Crowley” och ”Goodbye to romance” Men att kalla honom för "The Prince Of Darkness" känns ju lite knasigt, när han springer omkring på scenen som en liten "spjuver"och sprutar skum med en slang på publiken. Han lade ner slangen på scengolvet en stund för att sedan ångra sej igen när en scenarbetare skulle torka golvet som blivit kladdigt av skummet med en trasa. Ozzy såg en möjlighet att skoja till det ännu mer, nu ska han få en dusch av slangen tänkte nog Ozzy. Han lyckades träffa sej själv rakt i fejan med skummet så det yrde om det. Vete fan om inte legenden blev gladare än publiken av den missen :-) Jag är riktigt glad att jag kan pricka av denna punkten i min lista över "sådant jag vill uppleva innan jag dör!. Nanne Grönvall var visst den ende som fick göra en intervju med Ozzy Osbourne under hans vistelse i Sverige.
Jag, Nanne och Marco
En vis man sa en gång till mej att man är aldrig längre bort än sju handslag från världens mäktigaste man... Hmmm
Jag har kramat Nanne grönvall och hon har nog iallafall hälsat på Ozzy, känn på den du!
Frugan shoppade lite till mej på lördan innan festivalen.
Jag var långledig innan festivalen så vi passade på, jag och frun med en liten bussresa till Tyskland och Bordershop för lite proviantering av diverse fest accesoarer och andra nödvändigheter. Diddi gick inte lottlös själv heller, Titta noga så ser du två kartonger cider i botten på vagnen. Nåt ska hon väl få också, eller?
 
Vi stötte på patrull när vi väl kom tillbaka till campingen där vår husvagn står uppställd. Tullen hade en specialkontroll av just min bil av nån underlig anledning. Det måste varit nån som tipsat dom. Tullar´n här ovanför ser bekant ut på nåt sätt. Påminner om min svåger Roger.

Gatevakt
Vi hann med att jobba lite idéellt för en idrottsförening mellan alla passen med musik, mat och diverse god dryck också. -TIA Qigong Kung Fu Olofström/Gränum-  fick ett bidrag till klubben, medans vi fick backstage-pass till festivalen. Bra utbyte av tjänster.

En trevlig överraskning  att ett gammalt bekant band från Göteborg bestående av några skolkamrater från förr skulle spela på torsdagen.
Ett band som spelades flitigt på slutet av 80-talet med diverse hits och en riktig "landsplåga" -Only OneWoman- som man dansat en och annan tryckare till, och låtar som: Tears Don't Put Out the Fire, Jaimie Remember eller Go Easy (vilken nostalgi) Bandet bildades 1987 och spelade nu på festivalen i sin originaluppsättning med  Jim Jidhed: Sång, Jimmy Wandroph: Keyboard, Toby Tarrach: Trummor, Tony Borg: Gitarr, Ken Sandin: Bas

Jim Jidhed och Tony Borg
Bandet har släppt en ny singel i höstas -Ready To Fly- Skivan visar bara att ni skulle fortsatt utan uppehåll.
Alien skulle vara större än Europe.
Gôtt å se er Gubbar! Fortsätt så.

Här är ett collage med bilder på lite av det som hände runt oss.
Vänner, bekanta och annat löst folk

Festivalcampen är övergiven av sina besökare

Detta var bara ett litet axplock av det som hände på Sweden Rock Festival 2011
Men det största var nog
"The Prince Of Darkness"

The party is over.
Vi hörs..

onsdag 8 juni 2011

Sweden Rock Festival 2011


Då var festen äntligen i gång. Sweden Rock Festival i Norje utanför Sölvesborg mjukstartar under onsdagen för att ösa på för fullt från torsdag till lördag natt. Besökarna började trilla in redan förra helgen och så här såg det ut på festivalcampen i måndags.
och två dagar senare, idag onsdag ser det ut så här.

Först ut är det lokala bandet -Seventribe- som startar festivalen klockan 15:30
och avslutar ikväll mellan klockan 24:00-02:00 gör -Hardcore Superstar- som lovat att dom ska spela hela sitt "svarta album" från 2005

Nu hinner jag inte mer.





Vi hörs..