fredag 2 november 2012

The Flyhook Filler

Jag dog en aning, och hamnade i flugbindarhimlen! Mats-Ola Matsson öppnade dörrarna till paradiset i Varberg, där han har sitt lager/butik. Idel gammalt vintage av flugbindar karaktär. Fjädrar, krokar i mängder. Ett helt fantastiskt bamselager med bland annat hederligt gammalt "Gossamer"silke i alla möjliga kulörer. Vingpennor, vingar och hela fågelskinn plus massor av dunderfina nackar i alla möjliga nyanser. Både färgat och naturellt. Kort sagt ett gigantiskt utbud av "gammalt hederligt flugbindarmaterial"!
Det saknades inte nåt i den "moderna" flugbindarläran heller för den delen. Ett jättestort sortiment med Krystal flash och Flashabou för billig penning, och kanonfin foam i flera kulörer. (En brunspräcklig killer till nattsländevingar bland annat.)
Tony letar -lågpriser-
Det är inte svårt att fylla en kundkorg (spann) hos Mats-Ola
Här ser vi Janne hålla sej i disken när Mats-Ola går igenom räkenskaperna och serverar notan.
Massor med fina laxflugor. Här lite fina" Low water flugor"

Tur att Mats-Ola har koll på vad som finns i alla lådor och spänner.


Laxkrok i drivor
Lite modernt förpackningsmaterial (Plastpåsar)
Gott och blandat
Att fylla en kasse med flugbindargodis var en enkel match!
 
 
Du hittar Mats-Ola och The Flyhook Filler utanför Varberg
 
kolla länken här > The Flyhook Filler<
 
Vi hörs.
 
 

3 kommentarer:

  1. Hej, Hittade ett forum på nätet där en Mats Ola matsson hade kommit över en del Geoffry Bucknall spön, undrar om det var du. Skulle vilja veta lite mer om hans glas spön.Har precis köpt ett grönt 8 foot 5/6 hoppas vi hörs.mvh Freddie Blank.

    SvaraRadera
  2. Hej Freddie.
    Du ska ta kontakt med Jimmy Gustavsson på https://flyfactory.se
    Det är han som tagit över efter Mats-Ola Mattsson. Bägge dessa herrar är två riktigt trevliga prickar som säkert kan ge dig svar. Jag har även köpt en del Geoffrey Bucknall flugkrok från Jimmy. De kan jag gladeligen rekommendera. Kul med "nytt" vintage.

    SvaraRadera