söndag 14 februari 2010

V.S. en bindbeskrivning

Utanför Värnamo finns en fiskeklubb som heter Kassens sportfiskeklubb.Dom har ett fantastiskt Put and take vatten med både Öring och Regnbåge.Fina bryggor och grillplatser både med tak och utan.Där finns det några finurliga herrar som skapat några unika flugmönster.Nu ska jag visa ett av dom, som dessutom blivit något av ett favoritmönster för mej och många fler med mej.Om allt annat misslyckas och jag vill ha med nåt att lägga i stekpannan eller röken så brukar inte V.S. svika mej.

Håll tillgodo, här har du bindbeskrivningen:Gonatt..

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Det får väl bli till att binda några V.S. om de nu är så himlans bra.. =) Men något jag ska skaffa mig är en Brandin-ring, den är ju helt rätt till vissa flugor. Tyvärr har jag nog ingen blå men väl ett knippe svarta. Hoppas de funkar lika bra.

  /Johan

  SvaraRadera
 2. Hej.
  Det kan behövas nåt varv tejp runt skaftet på trådhållaren för att inte o-ringen ska sitta löst.Denna o-ringen som jag använder här till en så stor krok som storlek #8 (med förtyngning och dubbing)håller en innerdiameter på 3mm.Om jag binder mindre flugor så har jag en keramisk trådhållare med mindre rör som jag kan använda o-ring med innerdiameter på 2mm

  SvaraRadera