torsdag 25 februari 2010

Vårkänslor och Hårdrock

Det går inte att ignorera längre. Jag saknar våren grymt mycket, av mer än ett skäl. På sommrarna bor vi ganska mycket (helsäsong)i husvagn vid en camping som heter Norje Boke Camping **** i Blekinge som har minst två mycket speciella starka magneter på mej.
Kolla läget! Campingen ligger vid vattenbrynet med utsikt ut över Pukavik, man ser tvärs över viken och kan ana mynningen vid Mörrumsån på andra sidan.(man kan inte se det på denna bilden)Här är däremot en bild som man kan se mynningen på ån om man sneglar upp till höger snett över den rödhåriga badaren åt vänster igen;) Förvirrat??? det spelar ju ingen roll. Jag saknar det ändå!Så här ser det ut i början av juni när Sweden Rock Festival intar området.Metamorfosen är helt enorm. Från att vara en liten småmysig sommarcamping vid havet till ett Rockinferno med mer än fyrtiotusen pers i mest svarta kläder och goa T-shirts med ett smajl i ansiktet och nåt gott i glaset.(Min svåger Super-Tommy)I festivalstämmning.

Helt fantastisk stämmning med så mycket människor och Rockers i alla åldrar som gör att stämmningen är finare med mindre polisinsatser än vid midsommar.Spellistan såhär långt på årets festival är ganska grym.
AEROSMITH (US)
med Steven Taylor kvar som sångare trots vissa rykten om avhopp och gitarristerna Joe Perry och Brad Whitford, basisten Tom Hamilton och trummisen Joey Kramer återvänder till Sweden Rock Festival 2010.
GUNS N' ROSES (US)
Ett av alla tiders största rockband.
GARY MOORE (UK)
Så ska det äntligen ske - Gary Moore kommer till SRF FÖR ATT SPELA HÅRDROCK!
BILLY IDOL (UK)
BACHMAN & TURNER (CAN)
som gör sin enda skandinavienspelning på Sweden rock Festival
W.A.S.P. (US)
RICK SPRINGFIELD (AUS/US)
U.D.O. (D) Den förre Accept-sångaren.
NAZARETH (UK)
Skotska Nazareth var i mitten av 70-talet ett av hårdrockens största band.
SAGA (CAN)
För att nämna några av dom grupper jag kommer att se och lyssna på vid årets festival.Det kommer att vara ca 60 band som spelar på festivalen.

Det kan vara svårt att fatta att allt det sker 300 meter från detta....
Suck, Okej nu kommer det..Jag har tröttnat på snön.
Gonatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar